ZINGT VOOR HEM
Gereformeerd Gemengdkoor Ommen e.o.
13-04-2019 Passie en Paasoratorium
Prachtige uit voering gehad met een geweldig mooi groot koor en goede musici van dit oratorium. Dat alles onder de geweldige leiding van onze dirigent Minne Veldman.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Kerstconcert 18-12-2018
Prachtig kerstconcert gehad samen methet Christelijk mannenkoor uit het Harde.
Mooie volle kerk, waardoor het concert en de samenzang mooi tot zijn recht kwam.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Volkskerstzang 11-12-2018
meegezongen met de Volkskerstzang in het Dolfinarium in Harderwijk. Prachtig om eens mee te maken.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
najaarsconcert 05-10-2018 Dalfsen
Prachtig concert samen met het Mannenkoor 't Vechtdal.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Voorjaarsconcert 12-05-2018
Het was en prachtig concert in de mooie gerefomeerde kerk aan de Bouwstraat in Ommen. Samen met het Drachster Mannenkoor.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Jubileum Concert 13-10-2017
13 oktober mochten we ons 25 jarig jubileum vieren. Dit hebben we gedaan met het geven van een prachtig concert in het Baken in Ommen. Het is een geweldige avond geworden dat mede te danken was aan de medewerkers, o.a. het Sopraan kwartet "Vocunita" en 10 musici.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Koorconcert 25-02-2017 Bovenkerk Kampen.
Prachtige zang avond gehad in de Bovenkerk in Kampen.

Samen met de koren:Excelsior, Urk; Shalom,IJsselmuiden ; en kinderkoor ' de Blijde Stem, Urk.

Foto's met dank aan Johan Volkerink.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
22-12-2016 Kerstconcert IJsselmuiden
Mooi Kerstconcert in "De Hoeksteen" in IJsselmuiden. Als 'Zingt voor Hem' en 'Shalom'. Foto's mede dank zij de fam Zieleman.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Kerstconcert 19-12-2016 Ommen
Na een generale die niet zo goed ging, een prachtig Kerstconcert gehad de mooie " witte kerk" in Ommen. Op naar komende donderdag in IJsselmuiden.


Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Passie en Paas Oratorium "Lam en Koning" 24-03-2016
24-3-2016 Mochten we als Zingt voor Hem een prachtig Oratorium uitvoeren in de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat in Ommen. Het is een geweldige avond geworden waarin we mochten zingen over het lijden, de opstanding en de wederkomst van onze Here Jezus Christus. Mede Dank zij de fantastische musici en de duidelijke lector en natuurlijk de goede opkomst van het publiek en niet te vergeten de goede leiding van de avond door onze dirigent Minne Veldman.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Zingen in de Zomer Urk 22-07-2015
Woensdag 22 juli 2015 , 19:30 uur

Urk, Bethelkerk


Gezamenlijke gemengde koren o.l.v. Minne Veldman:
Christelijk Gemengd Koor "Excelsior" (Urk)
Gereformeerd Gemengd Koor "Zingt voor Hem" (Ommen e.o.)
Christelijk Gemengd Koor "Shalom" (IJsselmuiden)

Leon Koppelman, panfluit
Jaap Kramer, orgel
Hendrik van Veen, vleugel
29-05-2015Koorconcert Den Ham
Geweldige avond gehad in Den Ham, genoten van de koren en de musici, in een prachtige kerk , lekker veel publiek. Dank voor de koster. En de fotograaf

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
24-05-2014 Psalmenconcert.
Wat was het een geweldige avond 24 mei in Daarlerveen, waar we als Zingt voor Hem samen met het plaatselijk koor Looft de Heer en dubbel kwartet Bel Canto een psalmenconcert mochten geven. Onder begeleiding van Frank Kaman:Orgel, Minne Veldman Piano, Leon Koppelman:Panfluit en Lourens Schaak Orgel.
30-11-2013 Najaars concert Dalfsen
We hadden afgelopen zaterdag avond (30-11-2013 ) een prachtige avond in de Grote kerk in Dalfsen. De kerk was heel goed bezet, en uit de reacties van het publiek konden we opmaken dat men er volop van genoten had. Om met de woorden van onze dirigent te spreken: het was "feest" in Dalfsen.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
11-05-2013 Voorjaarsconcert
We mochten op zaterdag 11 mei een mooi cocert geven in de ned Herv kerk in Ommen.
Het was een fantastische avond, waar we met medewerking van 8 mucisi die met verschillende instrumenten ons begeleiden mochten zingen tot eer van de HEER. Dit werd ons ook bevestigd door verschillende bezoekers van de goed bezette kerk.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Kerstconcert 21-12-2012
Samen met het Vechtdal mannenkoor mochten we een fantastische avond. De mooie Ned herv kerk was heel goed bezet. Kortom het was ook dit keer weer een hele mooie avond.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Kerst Concert Rehobothkerk Urk
We mochten op 20 december aan een prachtig kerstconcert mee werken in de Rehoboth kerk op Urk. Samen met mannenkoor Adoramus, gemengdkoor Exselsior en kinderkoor de Blijde Stem hadden we een geweldige avond waar we mochten zingen voor een volle kerk.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Bondsdag Urk 6-10-2012
Ook dit jaar hebben we weer meegewerkt aan de bondsdag van de BCGZN, dit keer in de Immanuel Kerk op Urk. Het was weer een mooie dag, waar we samen met de koren Soli Deo Gloria uit Bunschoten, Sionskoor uit Damwoude, De Lofstem uit Rouveen en Cantante Deo van Urk mochten zingen tot eer van "de Heer"

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Jubileum concert 12-05-2012
We mochten een fantastisch concert geven ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum. Dit onder leiding van onze dirigent Minne Veldman en begeleiding van o.a. Saron Houben viool, Corrie Wielink viool, Myrthe van Hulst cello, Leon Koppelman panfluit,
Severin van Dijk dwarsfluit, Diana Abspoel hobo, Harm Hoeve orgel en Jorrit Woudt piano.Mede door de goede afstemming van koorzang, muziek en samenzang was het een mooi concert dat ook bij het publiek in de smaak viel getuige de vele positieve reacties zowel mondeling als via het gastenboek. Boven al de eer aan de Heerdie ons de afgelopen 20 jaar nabij was.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Koor concert Hoogeveen 21-04-2012
We mochten als "Zingt voor Hem op 21 april 2012 op uitnodiging van geref mannenkoor "Adoramus" mee werken aan het koorconcert in Hoogeveen. Het was een mooie avond waar we als koren mede dankzij de instrumentale begeleiding een prachtig concert mochten hebben.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Kerstsamenzang balkbrug 2011
We hebben een mooie kerstsamenzang gehad in de GKv de "Lichtbron"Balkbrug.
Een mooie kerk waar het makkelijk zingen is.
Onder leiding van onze dirigent Minne Veldman die ook de piano bespeelde en met begeleiding op het orgel door Henk v.d. Maten mochten we onze liederen ten gehoren brengen. Bij de samenzang zong het pubiek enthousiast mee. Ook de muzikale intermetzo's waren geweldig, evenals het na afloop buiten zingen van het Ere zij God. Kortom een mooie avond die we ter ere van onze Heiland mochten houden.
Met dank aan Piet Oosting, die de foto's maakte.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
kerstsamenzang 24-12-2010
We mochten een fantastische samenzangavond hebben. We waren blij met de goede opkomst; waardoor we samen met g.m.k. Adoramus,g.g.k. Zingt voor Hem en het publiek op een masale wijze kerstavond door zang en muziek mochten vieren. En dat ter ere van de heiland die voor ons naar deze aarde kwam. Ook de afsluiting door het zingen van het Ere zij God buiten op het kerkplein was geweldig.

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Zingen in de Winter op Urk 8-12-2010
We mochten als Zingt voor Hem mee werken aan Zingen in de Winter op Urk. Het was een prachtige avond waar we met ongeveer 175 zangers advendts en kerstliederen ten gehore mochten brengen. Ook mochten we genieten van veel samenzang.De foto's geven een indruk van wat vooraf ging en het concert.

Wilt u nog eens genieten van dit concert?
Kijk op www.zingenindezomer.nl

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Herdenking 4 mei 2010
Dinsdag avond 4 mei hebben we medewerking verleend aan de herdenkings bijeenkomst in de Ned Herv Kerk in Ommen. Het was een indrukwekkende avond. Het was goed dat we als koor "Zingt voor Hem" hier een bijdrage aan konden geven
Oranje-Bevrijdingsconcert 3-5-2010
3 mei 2010 mochten we een fantastisch Oranje-Bevrijdings concert uitvoeren. Samen met het koor "Te Deum Laudamus" uit Heemse hadden we een geweldige avond. De prachtige Ned Herv Kerk was goed bezet. Ook de verschilende musicale medewerkers gaven een bijzonder extra aan de avond. Na verschilende reacties van het publiek gehoord te hebben mogen we zeggen dat het een heel bijzondere en fijne zangavond was, waarop we met een heel tevreden gevoel op kunnen terug kijken

Er zijn foto's van dit concert. Klik hier!
Dagje urk 01-05-2010
Zaterdag 1 mei 2010 hadden we een dagje Urk. We vertrokken om 11.00 uur uit Ommen met regen. We kwamen aan op Urk om 12.00 uur en de paraplu was niet nodig. Na een heerlijke lunch hebben we Urk verkend. Vooral het monument ter nagedachtenis van hen die op zee achterbleven heeft een diepe indruk op ons gemaakt. Vanaf 16.00 uur begon de generale. En om 19.00 begon ons Oranje- Jubileum concert. Dit met ale koren van onze dirigent Minne Veldman. We stonden met 300 zangers en zangeressen op het podium. We haden een geweldig concert. Na de pauze werd door onze voorzitter Dineke v.v. vegt een waardebon uitgereikt aan onze dirigent i.v.m. het feit dat hij 12 en half jaar dirigent is. Om 23.00uur waren we terug in Ommen. We hadden een fijne dag dank hier voor aan de feestcommissie het was weer voortreffelijk geregeld.

Terug blik Passie en Paasconcert
We kunnen heel tevreden terug kijken op ons Passie en Paasconcert van 26 maart. Het was een fantastische avond. Er werd met veel entosiasme door de beide koren gezongen. Ook mochten we genieten van de musicale bijdrage van Myrthe van Hulst op Cello, Leon Koppelman op Panfluit en Ronald Ijmker op Orgel. Ook de reacties van het publiek waren heel positief. We vonden het wel jammer dat de Prachtige kerk niet vol zat.Maar dit deed niets af van de geweldige avond die we samen hadden, en waar we het sterven en de opstanding van onze Heer en Heiland Jesus Christus mochten gedenken. We zongen immers ook tot Zijn eer!!